sobota 24. února 2018

JE VŠECHNO JENOM NÁHODA?

aneb Moc a síla souvislostí na 10 B´atz

K významu dnešní energie bych ráda doplnila několik postřehů z jiného soudku, aby laskavý čtenář uviděl daleko širší souvislosti a porozuměl významu dnešního dne do budoucna.

Kouzlo numerologického významu čísla 6 jako lásky, krásy, harmonie:
Z numerologického hlediska je dnešní datum 24 = 6.
Letošní rok 2018 je rokem Venuše a ta nese v astrologii číslo 6.
Podle čínského kalendáře je letošní rok rokem Psa, který ve svých světlých aspektech představuje bezpodmínečnou lásku, loajalitu, parťáka co vede správně po cestě.

Podle Mayského kalendáře je dnes 10 B´atz s významem spojit mužský a ženský aspekt do tvorby nového. Aby k tomu mohlo dojít, je třeba hledat co tyto aspekty spojuje, nikoliv rozpojuje. Tomu odpovídá v numerologii číslo 11 - dvě jedničky stojící vedle sebe s mezerou uprostřed. Ty dvě jedničky jsou naše dvě části, dva aspekty, tedy zase mužský a ženský. Pro jejich harmonické spojení je potřeba objevit, co je ta mezera, která je odděluje. Tedy hledat jak psáno výše. Pokud se nám podaří objevit tuto mezeru, potom teprve spojíme dvě jedničky do čísla 2. Nikoliv dříve.
No a rok 2018 je v součtu čísel 11... přesně tato jedenáctka.

Když propojíte všechny tyto významy, máte představu o důležitosti dnešního dne. Stejně tak si můžeme vytvořit obraz budoucnosti pro celý letošní rok.

Začal rok 6 Kej - Stabilizace své síly a života. A tedy platí to, co píšu u znění energie 10 B´atz -

Buď vůle má, nikoliv někoho jiného.