úterý 23. října 2018

MOJE DÍTĚ - JAKÉ BUDE? CO MÁM U NĚJ ROZVÍJET A OČEKÁVAT?

Mayský systém je geniální nástroj ke zjištění naplánované cesty dítěte a určení jeho talentů. Umožní tak rodičům své dítě tímto směrem vést, podporovat jej k vlastnímu pravému projevu a tak mu zásadním způsobem pomoct dojít šťastného a naplněného života.

Podle Mayské astrologie je každý narozen v jednom z 260 dní duchovního kalendáře, tomu říkají "tvář slunce". Ta obsahuje řadu čísel od 1 do 13 a jeden z dvaceti znamení (nawalů). Jak čísla, tak nawaly nesou rozdílné vlastnosti. Kombinace čísla s nawalem určuje naši osobnost, naše silné a slabé stránky.
Z této kombinace je možné odvodit výklad osobnosti, který vám může pomoci ukázat kvality, které nese. Dokážeme nahlédnout za viditelnou osobnost na skutečné motivy, co přináší radost a kde jsou výzvy.
Některé nawaly nesou energii umění, některé zahradníků, nebo poradců či strážců zákona. Bohužel současná podoba světa obětuje a pohřbívá ideu po životě v souladu s tím, co je nám přirozeně dáno ve prospěch toho, za co se dobře platí. Ovšem pokud je život a práce v souladu s energií zrození, projevuje se přirozený talent ve všem konání. Dítě tak potom může v dospělosti dojít štěstí, protože bude dělat radostně svoji pravou práci a bude v ní úspěšný.

Moje výpočty dokážou jít ještě dál - můžeme zjistit plán Duše pro tuto inkarnaci ještě před narozením. Tedy hlavní záměr, kvůli němuž se znovu narodí.

Do věku 7 let dítě pouze intenzivně nahrává to, co vnímá od svých rodičů. Tedy modely a kódy přesvědčení, které v rodině a rodu panují. A podle dál jedná. Pokračuje v příběhu svých rodičů a vylepšuje jej.
Pro celkové porozumění si můžete nechat vytvořit i svůj osobní Životní plán.


Osud je přirozené ztělesnění Duše.
Naším úkolem je přinést zpátky na Zemi svůj vzorec.

Pro vypracování Plánu dítěte mi napište na zivotniplan@gmail.com  Ráda vám pošlu příslušné informace o tom, jak to uděláme :-)